dinsdag tot zondag: 10.00u-17.00u

Over ons

0
Facebook volgers
0
5-sterren beoordelingen
0
Gelukkige klanten

Wij zijn zeer bekwame monteurs bij jou in de buurt

Welkom bij Kempen Auto’s, waar passie en expertise samenkomen. Met een rijke historie in de autowereld, zijn we toegewijd aan eerlijkheid, service en vakmanschap. Ons ervaren team, onder leiding van John Van Gemeren, staat klaar om je auto de zorg en aandacht te geven die het verdient. Vertrouw op Kempen Auto’s voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering. Ontdek onze passie voor auto’s en ervaar de uitmuntende service die wij bieden.

Hier streven we naar klanttevredenheid, waarbij we altijd luisteren naar jouw wensen en behoeften. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten, waaronder onderhoud, reparaties en de verkoop van nieuwe en gebruikte onderdelen, zorgen we ervoor dat jouw auto in topconditie blijft. Ontdek de persoonlijke aanpak van Kempen Auto’s en ervaar de zorg en kwaliteit die wij bieden voor een zorgeloze rijervaring. Vertrouw op ons vakmanschap en toewijding voor al jouw autobehoeften.

Vriendelijk team

U kunt uw auto aan ons toevertrouwen

Achtergrondinformatie John

Bij Kempen Auto’s komt de passie voor auto’s tot leven. Oprichter John Van Gemeren groeide letterlijk op tussen de auto’s, waar hij van jongs af aan zijn vader en grootvader hielp en leerde over het vak. Zijn diepgewortelde liefde voor auto’s blijkt ook uit zijn werkgeschiedenis, waar hij met toewijding heeft gewerkt in een bekende autofabriek en de transportsector. Als chauffeur in de autorecyclingbranche werd John bekend om zijn humor, eerlijkheid en inzet voor zowel zijn werkgever als klanten.

Kempen Auto's | Eigenaar
Kempen Auto's Diensten

Met het verlangen om zelfstandig te worden en zijn eigen weg te gaan in de autowereld, vond John de steun van zijn thuisfront, omdat hij bekend staat als een man zonder filter en een geboren handelaar. Zo begon hij aan een avontuur dat maar één kant op kon gaan: de goede kant.

Vandaag de dag heeft John samen met zijn vrouw Juliana een prachtig groot bedrijfspand met een woning, dat ze hebben omgetoverd tot een geweldige garage met kantoor- en woonruimte. Met hard werk en door de jaren heen alles stap voor stap op te bouwen, hebben ze hun droom verwezenlijkt.

Bij Kempen Auto’s geloven we in eerlijkheid, service en het leveren van het beste aan onze klanten. John zet zich elke dag in om te voldoen aan de eisen van deze moderne maatschappij. Hij werkt niet alleen voor het succes van zijn bedrijf, maar vooral voor de mensen, de klanten. We zetten hoog in op service en eerlijkheid, want niets minder is acceptabel voor ons. Met deze combinatie van passie, toewijding en klantgerichtheid zal Kempen Auto’s blijven groeien en gedijen in de komende jaren.

Blijf up-to-date!

Onze laatste facebookposts

Cover for Kempen Auto's
1,723
Kempen Auto's

Kempen Auto's

Kempen Auto's, waar iedereen welkom is !
Uitsluitend op afspraak geopend wegens privacy voor klanten

1 day ago

Kempen Auto's
Wegens bruiloft zijn wij 11 mei de gehele dag gesloten en niet bereikbaar. Dankjewel Ludgarde en Peter voor jullie uitnodiging en wij hebben er onwijs veel zin in om samen met jullie een heel bijzondere dag te delen. ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 days ago

Kempen Auto's
Karcher HDS995 Stoomcleaner380 V voor pompDiesel voor branderIn nieuwstaat !Let op ! 180 bar op 98 graden32 bar op 156 gradenBeschrijving en reserve rubbers aanwezigOphalen in Weelde voor €1500 ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Kempen Auto's
Goedemorgen allemaal, daar ben ik (Juliana), (bijna) weer ! Het is sommige mensen, nou ja best veel eigenlijk, opgevallen dat ik sinds Januari niet meer aanwezig was. Sommige hebben John gewoon gevraagd waar ik was, en sommige niet. Maar toen kwamen allerlei verhalen. Duuuuuuus ik die niet tegen onrecht kan.......ik zet dat wel even recht !Het klopt dat ik sinds januari in het buitenland zit, maar niet omdat John en ik uitelkaar zijn, ik een andere vent heb of welk andere idioten redenen die je maar kan verzinnen ! Mijn man heeft bijna 3 maanden de garage helemaal alleen gedraait, zich kapot gewerkt en gezorgd dat thuis alles kon blijven doordraaien tijdens mijn lange afwezigheid. Ik kan met geen pen omschrijving hoe trots ik ben op John. Hij is mijn held ! Ik was genoodzaakt om voor andere dingen te zorgen in het buitenland, mijn familie. En dat mensen is alles wat ik daarover kwijt wil ! Ook wij hebben recht op privacy. Dus daar ga ik geen verdere uitleg over geven. Vanaf dinsdag zult u mij weer zien op mijn vertrouwde plekje want zaterdag zal ik richting België vliegen. Ik hoop dat dingen voor sommige mensen duidelijk is overgekomen en zeg u nog 1 laatste ding....denk eerst na voordat u dingen gaat verzinnen. Ik vat dit zwaar op en wij zullen nog samen een gesprek voeren, face to face. Het gaat over mijn man en familie, en die verdienen uw onrecht niet ! En dat zal ik wel even persoonlijk aan u allemaal uitleggen. Dus denk eerst na voordat u iets zegt ! Voor de rest van al onze lieve klanten, tot binnenkort op de Welvaartsstraat in Ravels 👋👋👋Lieve groetjes, Juliana ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Kempen Auto's
Wegens privé omstandigheden zijn wij vandaag gesloten. Ons excuses ... See MoreSee Less
View on Facebook