dinsdag tot zondag: 10.00u-17.00u

Over ons

0
Facebook volgers
0
5-sterren beoordelingen
0
Gelukkige klanten

Wij zijn zeer bekwame monteurs bij jou in de buurt

Welkom bij Kempen Auto’s, waar passie en expertise samenkomen. Met een rijke historie in de autowereld, zijn we toegewijd aan eerlijkheid, service en vakmanschap. Ons ervaren team, onder leiding van John Van Gemeren, staat klaar om je auto de zorg en aandacht te geven die het verdient. Vertrouw op Kempen Auto’s voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering. Ontdek onze passie voor auto’s en ervaar de uitmuntende service die wij bieden.

Hier streven we naar klanttevredenheid, waarbij we altijd luisteren naar jouw wensen en behoeften. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten, waaronder onderhoud, reparaties en de verkoop van nieuwe en gebruikte onderdelen, zorgen we ervoor dat jouw auto in topconditie blijft. Ontdek de persoonlijke aanpak van Kempen Auto’s en ervaar de zorg en kwaliteit die wij bieden voor een zorgeloze rijervaring. Vertrouw op ons vakmanschap en toewijding voor al jouw autobehoeften.

Vriendelijk team

U kunt uw auto aan ons toevertrouwen

Achtergrondinformatie John

Bij Kempen Auto’s komt de passie voor auto’s tot leven. Oprichter John Van Gemeren groeide letterlijk op tussen de auto’s, waar hij van jongs af aan zijn vader en grootvader hielp en leerde over het vak. Zijn diepgewortelde liefde voor auto’s blijkt ook uit zijn werkgeschiedenis, waar hij met toewijding heeft gewerkt in een bekende autofabriek en de transportsector. Als chauffeur in de autorecyclingbranche werd John bekend om zijn humor, eerlijkheid en inzet voor zowel zijn werkgever als klanten.

Kempen Auto's | Eigenaar
Kempen Auto's Diensten

Met het verlangen om zelfstandig te worden en zijn eigen weg te gaan in de autowereld, vond John de steun van zijn thuisfront, omdat hij bekend staat als een man zonder filter en een geboren handelaar. Zo begon hij aan een avontuur dat maar één kant op kon gaan: de goede kant.

Vandaag de dag heeft John samen met zijn vrouw Juliana een prachtig groot bedrijfspand met een woning, dat ze hebben omgetoverd tot een geweldige garage met kantoor- en woonruimte. Met hard werk en door de jaren heen alles stap voor stap op te bouwen, hebben ze hun droom verwezenlijkt.

Bij Kempen Auto’s geloven we in eerlijkheid, service en het leveren van het beste aan onze klanten. John zet zich elke dag in om te voldoen aan de eisen van deze moderne maatschappij. Hij werkt niet alleen voor het succes van zijn bedrijf, maar vooral voor de mensen, de klanten. We zetten hoog in op service en eerlijkheid, want niets minder is acceptabel voor ons. Met deze combinatie van passie, toewijding en klantgerichtheid zal Kempen Auto’s blijven groeien en gedijen in de komende jaren.

Blijf up-to-date!

Onze laatste facebookposts

Cover for Kempen Auto's
1,709
Kempen Auto's

Kempen Auto's

Kempen Auto's, waar iedereen welkom is !
Uitsluitend op afspraak geopend wegens privacy voor klanten

3 weeks ago

Kempen Auto's
Graag willen wij iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid, lieve kaarten, leuke foto's, mooie cadeautjes en woorden. Wij vonden het super gezellig dat jullie er waren.❤️ Gracias Amigos ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 weeks ago

Kempen Auto's
Zien wij u ook zondag voor een babbel en een drankje ? U bent welkom van 13 uur tot 16 uur ter gelegenheid van Juliana's vertrek. ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Kempen Auto's
Wegens stopzetting van ons drukke en unieke garage zijn wij opzoek naar jouw !Als een speciale concept en zelfstandige garage, in Ravels , met hoge recensies en gezonde klantenbestand zijn wij opzoek naar serieuze kandidaten.Bent u de persoon die wij zoeken die onze klanten top en eerlijke service kan verlenen ?Dit houdt in groot en kleine onderhoud, reparaties en diagnose. Indien u serieuze bedoelingen en interesse heeft stuur ons gerust een berichtje of bel naar 0031620103230 of naar 003214739671 Wij willen het beste voor onze klanten omdat ze dit verdienen !Spreekt u dit aan dan horen wij graag van u ! Kempen Auto's ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Kempen Auto's
Komt u ook zondag 30 juni van 13 uur tot 16 uur langs voor een laatste babbel voordat ik vertrekt naar zonnige Spanje?In de loop der jaren heb ik het genoegen gehad om heel veel mensen te mogen ontmoeten. Mensen die een babbeltje nodig hadden of gewoon heerlijk kletsen met een kopje koffie.Soms een schouder om op te huilen en een luisterend oor terwijl John bezig was aan hun auto.Ik heb veel gehoord , gezien , geleerd maar vooral genoten, van u !Binnenkort is het zover, ik vertrek. En John volgt mij op een latere datum. Mijn vertrek is een vertrek met dubbele gevoelens. Ik weet wat ik achterlaat. Maar ook het feit dat ik afscheid moet nemen van mijn kindje, ons eigen concept om mensen te helpen aan een sociaal tarief. Wie gaat nu voor mijn klanten zorgen ?Er wordt hard gewerkt om iemand te vinden die onze klanten en concept met de passie en toewijding wilt verder zetten zoals wij het willen.Of het me lukt om de juiste eerlijke en betrouwbare te vinden is de grote vraag. Maar ik kan niet meer doen dan mijn best.En dan komen we weer terug op mijn vertrek.Zondag 30 juni van 13uur tot 16uur nodig ik u uit voor een laatste babbel. Komt u ook ?Tot dan !Veel liefs,Juliana ... See MoreSee Less
View on Facebook