dinsdag tot zondag: 10.00u-17.00u

Over ons

0
Facebook volgers
0
5-sterren beoordelingen
0
Gelukkige klanten

Wij zijn zeer bekwame monteurs bij jou in de buurt

Welkom bij Kempen Auto’s, waar passie en expertise samenkomen. Met een rijke historie in de autowereld, zijn we toegewijd aan eerlijkheid, service en vakmanschap. Ons ervaren team, onder leiding van John Van Gemeren, staat klaar om je auto de zorg en aandacht te geven die het verdient. Vertrouw op Kempen Auto’s voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering. Ontdek onze passie voor auto’s en ervaar de uitmuntende service die wij bieden.

Hier streven we naar klanttevredenheid, waarbij we altijd luisteren naar jouw wensen en behoeften. Met ons uitgebreide aanbod aan diensten, waaronder onderhoud, reparaties en de verkoop van nieuwe en gebruikte onderdelen, zorgen we ervoor dat jouw auto in topconditie blijft. Ontdek de persoonlijke aanpak van Kempen Auto’s en ervaar de zorg en kwaliteit die wij bieden voor een zorgeloze rijervaring. Vertrouw op ons vakmanschap en toewijding voor al jouw autobehoeften.

Vriendelijk team

U kunt uw auto aan ons toevertrouwen

Achtergrondinformatie John

Bij Kempen Auto’s komt de passie voor auto’s tot leven. Oprichter John Van Gemeren groeide letterlijk op tussen de auto’s, waar hij van jongs af aan zijn vader en grootvader hielp en leerde over het vak. Zijn diepgewortelde liefde voor auto’s blijkt ook uit zijn werkgeschiedenis, waar hij met toewijding heeft gewerkt in een bekende autofabriek en de transportsector. Als chauffeur in de autorecyclingbranche werd John bekend om zijn humor, eerlijkheid en inzet voor zowel zijn werkgever als klanten.

Kempen Auto's | Eigenaar
Kempen Auto's Diensten

Met het verlangen om zelfstandig te worden en zijn eigen weg te gaan in de autowereld, vond John de steun van zijn thuisfront, omdat hij bekend staat als een man zonder filter en een geboren handelaar. Zo begon hij aan een avontuur dat maar één kant op kon gaan: de goede kant.

Vandaag de dag heeft John samen met zijn vrouw Juliana een prachtig groot bedrijfspand met een woning, dat ze hebben omgetoverd tot een geweldige garage met kantoor- en woonruimte. Met hard werk en door de jaren heen alles stap voor stap op te bouwen, hebben ze hun droom verwezenlijkt.

Bij Kempen Auto’s geloven we in eerlijkheid, service en het leveren van het beste aan onze klanten. John zet zich elke dag in om te voldoen aan de eisen van deze moderne maatschappij. Hij werkt niet alleen voor het succes van zijn bedrijf, maar vooral voor de mensen, de klanten. We zetten hoog in op service en eerlijkheid, want niets minder is acceptabel voor ons. Met deze combinatie van passie, toewijding en klantgerichtheid zal Kempen Auto’s blijven groeien en gedijen in de komende jaren.

Blijf up-to-date!

Onze laatste facebookposts

Cover for Kempen Auto's
1,735
Kempen Auto's

Kempen Auto's

Kempen Auto's, waar iedereen welkom is !
Uitsluitend op afspraak geopend wegens privacy voor klanten

1 week ago

Kempen Auto's
Benieuwd wat ook bij u in uw auto knabbelt? Verkomen is beter dan genezen want deze beestjes richten flink wat schade toe wat tot zeer gevaarlijke situaties kan leiden! #marters ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Kempen Auto's
Vanaf 7 oktober zullen wij een welverdiende vakantie nemen. Wij zien u graag dan weer terug vanaf 19 oktober 10 uur.Boek op tijd uw afspraak indien u nog geholpen wilt worden voordat wij onze bad slippertjes aandoen. ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Kempen Auto's
View on Facebook

3 weeks ago

Kempen Auto's
Een kopje koffie, dat gaat er wel in !Aan onze klanten wordt altijd gevraagd of ze een kopje koffie lusten. Ik kan u vertellen dat er heel wat koffieboontjes er doorheen gaan tijdens een werkweek, het is zo lekker !Maar wie zit achter deze heerlijke koffieboontjes eigenlijk ? Voor een hele lekkere kopje bonenkoffie moet u bij,Koffierepair Weelde zijn ! Met hun eigen blend van koffiebonen heeft u gegarandeerd een heerlijke kopje koffie. Ook decafina cafeine vrij bonen en gemalen koffie is bij koffierepair te verkrijgen !En bent u aan het zoeken naar een koffiemachine, ook dat hebben ze voor u ! Maar het gaat net dat stapje verder want ook onderhoud en reparaties voeren ze met heel veel liefde en vakmanschap uit. Koffierepair Weelde adviseert u ook heel graag bij het kiezen van een machine die bij u past en aan al uw wensen voldoet, zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Er is ruime aanbod in koffiemachines waar u uit kunt kiezen.Maak een afspraak door te bellen naar 0468 41 09 18Koffierepair WeeldeGemeentelaan 512381 RavelsNu weet u waar onze lekkere koffietjes vandaan komen ! Laat het u smaken ! ... See MoreSee Less
View on Facebook